LogPoint logotyp, länk till startsidan
LogPoint logotyp, länk till startsidan

Annes Husman - ny restaurang på LogPoint!

Sedan den 6 februari finns ytterligare en restaurang på LogPoint South Sweden. Annes husman har nyöppnat på Torsvik Centrum och erbjuder vällagad husmanskost gjord helt från grunden!

Anne Lindahl och David Jonsson

Den 6 februari slog Annes Husman upp portarna på Torsvik Centrum, Kylvägen 4. Anne Lindahl och David Jonsson driver restaurangen och passionen för riktigt bra mat som de själva gjort helt från grunden och med de bästa råvarorna är tydlig:

- Det blev för mycket att rulla alla köttbullarna själva på en dag och då måste man istället köpa halvfabrikat. Det var inget alternativ för oss, så vi bestämde att kan vi inte göra köttbullarna själva så gör vi dem inte alls! Nu har vi investerat i en köttbullemaskin, så nu kan vi servera klassikern köttbullar, potatis, gräddsås och lingon igen, säger David Jonsson med ett leende på läpparna.

Duon ser mycket potential i sin nya restaurang på Torsvik Centrum som är stor och luftig och har sittplatser för runt 100 gäster åt gången. Framåt våren är dessutom tanken att man utökar med en uteservering i det härliga söderläget.

Annes Husman finns sedan tidigare på Fridhemsvägen på Solåsen, så Anne och David har stor erfarenhet av att vara placerade på områden med många industrier och företag.

Förutom goda frukostar och luncher jobbar Annes husman även med catering, festmenyer, smörgåstårtor och specialarrangemang till både stora och små sällskap. Restaurangen satsar även på take-away och har bland annat en helt egen kassa för ändamålet.

- Många av våra gäster brukar säga att det går snabbare hos oss än hos de stora snabbmatskedjorna. Alla har ju inte jättelånga lunchraster så för oss är det en självklarhet att det ska gå fort att hämta sin mat, säger Anne Lindahl.

Restaurangen på Torsvik har öppet mellan 7-14.30 och serverar varje dag dagens lunch samt veckans alternativ av fisk, kyckling, sallad och vegetariskt. Stående rätter är schnitzel och pulled pork.

Vi hälsar välkommen till Logpoint och önskar stort lycka till!

Läs mer om menyn och Annes Husman här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.